ePUB Venom Suria MOBI ↠ º blackswanteacouk

❰PDF / Epub❯ ☂ Venom Suria Author Mazni Aznita – Blackswantea.co.uk Suria gadis ceria dan periang namun miliki sejarah hitam dalam kelahiran Yang membuatkan dia diburu dan dijejaki untuk meleraikan sebuah kisah sumpahan lalu mempertemukan dia dengan dua lelaki berbezaPDF Epub Venom Suria Author Mazni Aznita Blackswanteacouk Suria gadis ceria dan periang namun miliki sejarah hitam dalam kelahiran Yang membuatkan dia diburu dan dijejaki untuk meleraikan sebuah kisah sumpahan lalu mempertemukan dia dengan dua lelaki berbeza

Suria gadis ceria dan periang namun miliki sejarah hitam dalam kelahiran Yang membuatkan dia diburu dan dijejaki untuk meleraikan sebuah kisah sumpahan lalu mempertemukan dia dengan dua lelaki berbeza sifat Izwan jenis yang dingin dan panas baran Cakapnya harus dipatuhi atau dia akan meletup

venom mobile suria pdf Venom Suria MOBISuria gadis ceria dan periang namun miliki sejarah hitam dalam kelahiran Yang membuatkan dia diburu dan dijejaki untuk meleraikan sebuah kisah sumpahan lalu mempertemukan dia dengan dua lelaki berbeza sifat Izwan jenis yang dingin dan panas baran Cakapnya harus dipatuhi atau dia akan meletup

ePUB Venom Suria MOBI ↠ º blackswanteacouk .

10 Comments on "ePUB Venom Suria MOBI ↠ º blackswanteacouk"

  • Gobokairina

    ePUB Venom Suria MOBI ↠ º blackswanteacouk venom mobile, suria pdf, Venom Suria MOBIGila best buku ni Aci tak kata begitu? hahaha5 Baik ini kisah misteri yang ada unsur mistik juga Aku tak tahu lah bagaimana penulis dapat idea jadi aku memang tabik spring Dan mungkin lepas ini aku akan letak VS sebagai penanda aras buat Mazni Aznita dalam karya karyanya yang punya genre sebeginiSuria Baharom Suria; seorang warta


  • Juliza

    ePUB Venom Suria MOBI ↠ º blackswanteacouk venom mobile, suria pdf, Venom Suria MOBISesuatu yang harus hamba puji Mazni Aznita tentang Venom Suria juga Street Vendetta Kasihku Arina dan Sayangku Casper adalah bagaimana ke


  • Hajar

    ePUB Venom Suria MOBI ↠ º blackswanteacouk venom mobile, suria pdf, Venom Suria MOBI45 Tolak markah sebab editing tak kemas Rasa rugi pulak peram lelama buku ni DSpeechless Tak tahu nak review macam mana Aci tak kalau korang baca sendiri je? gelak jahat 25 05 2014 Suria Baharom Suria merupakan seorang wartawan jenayah Seorang gadis yang ceria periang dan pastinya sangat berdedikasi dalam menjalankan tugasnya Kejadian penculikan dan pembunuhan gadis gadis secara misteri yang berlaku sangat menarik minat Suria untuk mengikuti dan mengupas kes ini Rasa seperti ada sesuatu yang mengikatnya Tapi apa? Tak lama kemudian Suria kerap mengalami mimpi mimpi pelik dan yang paling menarik Suria menerima email misteri berupa gambar gambar di tempat kejadian pembunuhan yang


  • Fadzli Jamaludin

    ePUB Venom Suria MOBI ↠ º blackswanteacouk venom mobile, suria pdf, Venom Suria MOBIIni merupakan kali pertama aku membaca karya daripada penulis Mazni Aznita percubaan pertama aku amatlah memuaskan menarik dari segi plot seritanyaGenre novel ini thriller sedikit unsur seram di samping penulis bijak menarik pembaca dengan pelbagai persoalan sehingga ke penghabisan ceritaNovel setebal 700 ms ini memaparkan pelbagai konflik misteri kepada pembacaboleh di katak


  • Puteri Nurcahaya

    ePUB Venom Suria MOBI ↠ º blackswanteacouk venom mobile, suria pdf, Venom Suria MOBIIts different ni pasal cerita kuno zaman raja2 melayu niada unsur2 mistik And dibawa ke zaman moden dia punya thrill tuU have to read it to feel the thrill Yes Penuh dengak plot2 yg mendebarkan even u skip pages mmg x dpt agak apa yg dah jadi So mmg x blh skip pagesGood job writer Well mmg makanan penulis ni rasanyahehe


  • Siqahiqa

    ePUB Venom Suria MOBI ↠ º blackswanteacouk venom mobile, suria pdf, Venom Suria MOBIBuku ini sudah lama diterbitkan 2012 Aku tahu kewujudan buku ni daripada seorang kawan di IG Bersungguh cari di MPH tiada email pulak customer service MPH dan dalam masa yang sama aku cari di group FB Akhirnya aku jumpa buku ini di gro


  • nilam

    ePUB Venom Suria MOBI ↠ º blackswanteacouk venom mobile, suria pdf, Venom Suria MOBISuka gila cerita ni semua rasa adahaha antara semua novel novel ni yg paling susah nak di reviewso kena baca sendiri la yg pasti cerita ni kena baca betul2 x boleh skip2 sbb akan x faham nantimemang x mengecewakn karya Mazni Anita ni ;suka sangat kat watak Izwan si tuan polis sangat berkarismahaha


  • Kucc _Aprilsnow

    ePUB Venom Suria MOBI ↠ º blackswanteacouk venom mobile, suria pdf, Venom Suria MOBISatu percubaan yang begitu menjadi Fakta dan fantasi digaul dengan rempah yang cukup rasanya Elemen cerita digerakkan dengan baik Teruja hingga ke akhir garisan Anita anda memang bervenom sekaliTahniah


  • Ogy Yusof

    ePUB Venom Suria MOBI ↠ º blackswanteacouk venom mobile, suria pdf, Venom Suria MOBIbaca novel ni memang banyak cabaran puan penulis Mazni Aznita bawa pembaca merentas masa jauh ke belakang sana ceruk pinggir dan kemudian ke duni


  • Intan Musa

    ePUB Venom Suria MOBI ↠ º blackswanteacouk venom mobile, suria pdf, Venom Suria MOBISebuah novel misteri dan thriller Sungguh menarik Ada unsur mistik juga Suria Baharom adalah seorang wartawan terkenal untuk stesyen KZM Najzul pula baru pulang darj luar negara dan adalah ketua Suria Najzul dengan cepat telah jatuh cinta dengannya Tapi hati telah tertawan oleh Tuan Izwan inspektor polis yang telah kehilangan isteri lima tahun dahulu Kes gadis gadis yang dibunuh dengan cara yang menggerunkan itu telah merapatkan Suria dengan bahaya Dan malam bulan gerhana yang akan datang akan menentukan hidup atau matinya Siapa Mahira Aisyah Yong Habibah Nazrul Izwan Hadif Apache dan lain lain lagi? Semua akan terjawab bila bulan gerhana nanti Siapa yang akan jadi mangsa terakhir?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *