Ì Mr Secret Admirer eBook ↠ Mr SecretPDF \

✅ [PDF / Epub] ☉ Mr Secret Admirer By Shila Alish ⚣ – Blackswantea.co.uk Kisah bermula apabila Zureen ditawarkan bekerja sebagai jururawat peribadi kepada seorang lelaki kacukan Arab Pakistan Syed Redza yang baru tersedar dari koma akibat kemalangan jalan raya Pekerjaan ya[PDF / Epub] Mr Secret Admirer By Shila Alish Blackswantea.co.uk Kisah bermula apabila Zureen ditawarkan bekerja sebagai jururawat peribadi kepada seorang lelaki kacukan Arab Pakistan Syed Redza yang baru tersedar dari koma akibat kemalangan jalan raya Pekerjaan ya Kisah bermula apabila Zureen ditawarkan bekerja sebagai jururawat peribadi kepada seorang lelaki kacukan Arab Pakistan Syed Redza yang baru tersedar dari koma akibat kemalangan jalan raya Pekerjaan yang disangka mudah rupa rupanya serba mencabar apabila dia sering saja menjadi mangsa kemarahan dan sikap baran lelaki kepala Mr Secret PDF \ batu ituDi pihak Syed Redzahatinya memegang kukuh sebuah dendam Kerana.

Terlalu bencikan bekas tunangnya dia turut melempiaskan rasa yang serupa kepada Zureen Baginya perempuan semuanya sama semua tidak boleh dipercayai Sungguh hatinya benci“Aku dah jumpa ramai perempuan macam kau ni Depan bukan main baik lagi tapi di belakang macam racun” – Syed RedzaKebencian Syed Redza yang tidak masuk akal itu membuatkan Zureen semakin tersepit Dia mahu melarikan diri sejauh mungkin namun kakinya dirantai dengan janji bersama Datin Raja Fatimah Dan kehadiran abang angkatnya DrHazi semakin menambahkan beban apabila pangkat ‘adik’ itu rupa rupanya sekadar di bibir Di hati lelaki itu tersirat makna yang lainnya makna yang jelas berbezaNamun apabila cinta dan rindu yang terpendam utuh mulai terancam eg.

secret pdf admirer kindle Mr Secret ebok Mr Secret Admirer EpubTerlalu bencikan bekas tunangnya dia turut melempiaskan rasa yang serupa kepada Zureen Baginya perempuan semuanya sama semua tidak boleh dipercayai Sungguh hatinya benci“Aku dah jumpa ramai perempuan macam kau ni Depan bukan main baik lagi tapi di belakang macam racun” – Syed RedzaKebencian Syed Redza yang tidak masuk akal itu membuatkan Zureen semakin tersepit Dia mahu melarikan diri sejauh mungkin namun kakinya dirantai dengan janji bersama Datin Raja Fatimah Dan kehadiran abang angkatnya DrHazi semakin menambahkan beban apabila pangkat ‘adik’ itu rupa rupanya sekadar di bibir Di hati lelaki itu tersirat makna yang lainnya makna yang jelas berbezaNamun apabila cinta dan rindu yang terpendam utuh mulai terancam eg.

10 Comments on "Ì Mr Secret Admirer eBook ↠ Mr SecretPDF \"

  • Madam Lola

    Ì Mr Secret Admirer eBook ↠ Mr SecretPDF \ secret pdf, admirer kindle, Mr Secret ebok, Mr Secret Admirer EpubSedikit boringhttplimauasamblogspotcom201311


  • Eda Azizan

    Ì Mr Secret Admirer eBook ↠ Mr SecretPDF \ secret pdf, admirer kindle, Mr Secret ebok, Mr Secret Admirer EpubEmmbaca habis la novel ni but so sorry i don't like this storyGuess why sebab cerita ni macam sama dengan cerita lain jugakSame as usualTak ada perubahan and i think tak kena kot dengan cita rasa sayaI hate the way Syed Redza yang terlalu King Control and i hate that Zureen yang terlalu lemah bagi saya laCerita dia just simple cuma konflik dalam pertunangan jeTapi kalau saya lebih suka konflik dialam perkahwinanAnd cita ni tak ada bahagian sweet2 or funny you knowLepas dia kahwin dengan Syed Redza storyline tamatAnd there's no konflik langsungbergaduh ke apa keAnd how can dia pegang tangan Syed Redza sedangkan dia bertudungI ask you this uestion i really hate that time and made me skip the page and continue another babAnd syed redza pun sng2 je pgang tangan diaSo dia tak mengelak langsung or tepisKalau dia betul2 dididik oleh umi dia untuk jaga pergaulanwalaupun darurat sekali pun or tak sengaja dia sepatutnya tepis be


  • Amalina Syamsul

    Ì Mr Secret Admirer eBook ↠ Mr SecretPDF \ secret pdf, admirer kindle, Mr Secret ebok, Mr Secret Admirer EpubAdmin recommended you all try baca buku ini yup novel ni agak banyak halaman utk dihabiskan tapi admin rasa it worth it so if you all nak try baca buku ini boleh dapatkan


  • Suliana

    Ì Mr Secret Admirer eBook ↠ Mr SecretPDF \ secret pdf, admirer kindle, Mr Secret ebok, Mr Secret Admirer EpubEsentral ebook


  • Ella

    Ì Mr Secret Admirer eBook ↠ Mr SecretPDF \ secret pdf, admirer kindle, Mr Secret ebok, Mr Secret Admirer Epub35Jalan cerita ni agak lambat tapi pada saya ada part sangat menghiburkan jugaZureen bertugas sebagai jururawat peribadi Syed Redza mamat beku yg separuh lumpur akibat kemalangan kereta not permanentSyed Redza telah bertunan


  • Intan Musa

    Ì Mr Secret Admirer eBook ↠ Mr SecretPDF \ secret pdf, admirer kindle, Mr Secret ebok, Mr Secret Admirer EpubBanyak sangat masalah dengan buku ini sehingga mengganggu bacaan Pada dasarnya ceritanya baik Seorang gadis manja tetapi tegas bernama Zureen telah dapat pekerjaan sebagai jururawat peribadi kepada Syed Redza Syed Redza baru terjaga dari koma dan perlu dirawat dari segi mental dan physical Banyak cubaan yang di lalui oleh Zureen untuk memulihkan Redza Di masa yang sama Redza telah jatuh hati pada Zureen walaupun dia tetap bersikap kasar pada Zureen Hati Zureen juga terpikat dengan Redza walaupun dia tahu sifat Redza sangat kasar Bila mereka telah bertunang hubungan mereka diganggu oleh bekas tunang Redza Zureen ambil keputusan untuk mengundur diri untuk kebahagiaan Redza Tetapi tindakan dia melukakan hatinya sendiri dan hati orang o


  • Intan Jannati

    Ì Mr Secret Admirer eBook ↠ Mr SecretPDF \ secret pdf, admirer kindle, Mr Secret ebok, Mr Secret Admirer EpubNovel santai yg tidak memeningkan kepala utk memahami jln ceritanya mengisah Zureen yg bekerja sebagai jururawat peribadi kepada Syed Redza si mamat beku Syed Redza perlukan penjagaan seorang jururawat kerana dia tidak blh berjalan akibat kemalangan jiwanya yg tidak tenteram kerana dendam terhadap bekas tunangnya Syed Redza melayan Zureen dgn teruk kerana dia tidak mempercayai wanita lagi selepas kecewa dgn tunangnya yg tidak setia Saya sangkakan MrSecret Admire dlm cerita ini adalah DrHazi abg angkat Zureen kerana dia mencintai Zureen dlm diam tetapi pada akhir cerita MrSecret Admire bagi Zureen adalah Syed Redza


  • Tie Tinie

    Ì Mr Secret Admirer eBook ↠ Mr SecretPDF \ secret pdf, admirer kindle, Mr Secret ebok, Mr Secret Admirer Epubdone this bookamik masa yg agak lama untuk menghabiskanhehhehebanyak faktor yg menyebabkan buku nie lambat abisto u all selamat membaca


  • Zack

    Ì Mr Secret Admirer eBook ↠ Mr SecretPDF \ secret pdf, admirer kindle, Mr Secret ebok, Mr Secret Admirer Epubsiapa yg berminat 2nd hand punya x termasuk kos posrm16


  • Erien Eriena

    Ì Mr Secret Admirer eBook ↠ Mr SecretPDF \ secret pdf, admirer kindle, Mr Secret ebok, Mr Secret Admirer EpubEmm Tak dapat nak habiskan Sorry


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *